Onderhoud

Wij staan graag voor uw klaar om uw fiets te onderhouden. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van je fiets aanzienlijk en heeft u bij de aanschaf van een goede fiets hier een levenlang plezier van. Wanneer je jouw fiets regelmatig gebruikt, zal er af en toe iets stuk gaan of slijten. Door goed voor je fiets te zorgen, zeker ook in de winter, kun je behoorlijk wat voorkomen. 

Accessoires en onderdelen

Rob's Tweewielers heeft ook een ruime keuze in fietsaccessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hip mandje voor op uw fiets of een trendy fietstas. Een fietstas is er voor verschillende doeleinden.Handig als je jouw zware boekentas moet meenemen of wanneer je boodschappen gaat doen. We helpen je graag met de juiste keuze fietstas. Ook voor goede fietszitjes kunt u bij ons terecht. Functioneel met comfort voor de kleintjes en een mooie vormgeving voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten. Wij hebben ook systemen die u eenvoudig kunt monteren voor uw routekaart of GPS- systeem. Verder hebben we natuurlijk alles op gebied van fietsverlichting, want fietsers zijn kwetsbare weggebruikers. Natuurlijk hebben wij ook de beste beveiliging zoals onwrikbare fietssloten. Kom gerust eens binnen wanneer je een accessoire of onderdeel van uw fiets nodig heeft of zich wil oriënteren. Wij helpen u graag! Van fietsbel tot telefoonhouder en van kinderzitje tot fietscomputer, je vindt het bij Fietsplus Rob!

Onderhoudtips

Het voornaamste is het oppompen van de banden, dit mag elke maand even gebeuren!Maak u fiets schoon met een warm sopje. Begin boven en werk naar onder. De ketting kunt u poetsen met een oude tandenborstel. Vergeet u niet het vuil onder de spatborden te verwijderen? Daarna afspoelen en lekker laten drogen! Uw fiets gaat het langste mee wanneer u deze stalt op een droge plek. Als u een elektrische fiets heeft dan kunt u de accu het beste halfvol, tevens ook op een droge plek waar het niet vriest bewaren. 


Terug



Deel het met uw vrienden!


Aangepaste openingsvorm

Onze winkel is op last van de overheid gesloten, maar onze werkplaats is geopend! 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook